Handtherapeut / fysiotherapeut Paul De Buck behaalde zijn licentie in de kinesitherapie in 2004 aan de Artevelde Hogeschool Gent. Hierna begon hij een Master opleiding Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Waar hij in 2008 zijn Mastertitel Manuele Therapie behaalde(www.bmwt.be). Gelijktijdig met deze master-opleiding was hij werkzaam o.a. in de handrevalidatie in het Universitair Ziekenhuis Gent.  Vanaf 2007 was hij werkzaam in een privépraktijk. Vanuit de werkervaring opgedaan in het handencentrum in Gent ontstond een grote passie voor de revalidatie van de hand. Naast enkele kleine cursussen handrevalidatie behaalde hij in 2009 het certificaat van de praktijkopleiding Handtherapie aan het Erasmus MC Rotterdam.

Sinds 2008 is hij praktijk assistent aan de Gentse Universiteit, vakgroep Revalidatie wetenschappen en kinesitherapie alwaar hij de lessen betreffende handrevalidatie voor zijn rekening neemt.

In 2009 heeft Paul De Buck de functie van internationale vertegenwoordiger voor de Belgian Hand Therapists (www.bht.be) opgenomen.

Paul werkt sinds  oktober 2010 is  in het ZHPC.

© 2018    Hand & Pols Revalidatie Nederland