Handtherepeute /fysiotherapeute Eefje Veenker behaalde haar Bachelor of Health / Fysiotherapie aan de Hogeschool Brabant Breda in 2003.

Na een aantal jaren  in verpleeghuis de Lindenburgh te Steenbergen te hebben gewerkt , is ze in 2007 in revalidatiecentrum de Lindenhof  te Goes gaan werken. Hier heeft ze zich toegelegd op de handtherapie. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd waaronder o.a. de basiscursus handtherapie van het NPI en de Polscursus vanuit handencentrum utrecht.

“Handen zijn toch wel één van de belangrijkste onderdelen van het menselijk lichaam, alle dagelijkse handelingen doe je met name met je handen. Een letsel, aandoening of klacht van de pols of hand kan dan ook een flinke beperking in het dagelijks leven van een persoon betekenen. Om die reden is handtherapie dankbaar werk. Handtherapie vind ik een vak apart; naast het hebben van gespecialiseerde kennis, is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines erg belangrijk om de cliënt zo goed mogelijk te begeleiden.”

© 2018    Hand & Pols Revalidatie Nederland