© 2018    Hand & Pols Revalidatie Nederland

Hand & Pols Centrum Arnhem

026-2005001

President Kennedylaan 100

6883 AZ  Velp
FAX : 026-2005002  

LET OP:

Hand & Pols Centrum Arnhem is per 1 juli 2019 gestart op de locatie Velp met het aanbieden van handtherapie.
In tegenstelling tot de andere vestigingen van HPC/HPRN vinden in HPC Arnhem nog geen 2e lijns handrevalidatie behandelingen plaats. De handtherapie die op dit moment wordt geboden wordt gedeclareerd vanuit het HPRN onderdeel Kliniek in Beweging (KIB) als 1e lijns fysiotherapie (evt. vergoed vanuit een aanvullende verzekering) en/of  als 1e lijns ergotherpie (tot maximaal 10 uur per jaar vergoed vanuit de basiszorg).

 

De declaraties worden namens KIB verzorgd door Infomedics. 

  • Declaratie van de fysiotherapie vindt plaats onder de AGB-code: 04047498

  • Declaratie van de ergotherapie vindt plaats onder de AGB-code: 88051657
     

Spalkmateriaal wordt door de verzekeringen niet vergoed en daarom apart in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn € 5,- € 15,- of € 30,- afhankelijk van de grootte en complexiteit van de spalk.
 

Routebeschrijving
Openbaar vervoer / lopen

Rijnstate Velp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem wordt u met buslijn 8 voor de deur van het ziekenhuis afgezet.

Auto

Voor de eenvoudigste route verwijzen wij u naar Google Maps (zie ook kaartje hier onder). Verder is bij Rijnstate Velp een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Dit terrein is eigendom van de gemeente. Een deel ervan is een blauwe zone. Hier moet u een parkeerschijf gebruiken. U mag hier maximaal 3,5 uur parkeren. Naast de oprit en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor invaliden. Voor mensen die geen trap kunnen lopen, is er een lift naar de hoofdingang. 

De beperkte parkeerplaats op het bordes bij de hoofdingang is gereserveerd voor het halen en brengen van patiënten die moeilijk ter been zijn. 

(Brom)fietsers kunnen hun (brom)fiets parkeren in de klemmen aan de muur naast de trap.