Europees congres over handtherapie en chirurgie in Boedapest Hongarije

EUROHAND 2017 was het het 22ste Europese congres voor de handchirurgen en het 12e Europese handtherapie congres en werd dit jaar gehouden in Boedapest, Hongarije.Onze Hand en Pols Centra waren goed vertegenwoordigd met zeven personen waarvan 4 in totaal 8 presentaties hebben gegeven. Marjolein Wind (Hand & Pols Centrum Amsterdam) gaf een presentatie over de Skieduim wat ook het onderwerp was van haar Master Thesis.


Freek Lötters (Hand & Pols Centrum Dordrecht en Den Haag) had zelfs drie presentaties zowel voor de therapeuten als voor de chirurgen over duimbasis artrose. Ton Schreuders had ook drie presentaties en Paul DeBuck (ZHPC Goes) had naast zijn aandacht voor de bestuurszaken ook nog tijd voor een presentatie over zenuwprobleem.

Eefje Veenker (ZHPC Goes) won met haar abstract de prijs voor het beste abstract voor de therapeuten wat ging over de resultaten van een onderzoek om peesontstekingen van de duim te behandelen.

Naast aandacht voor het wetenschappelijk bewijs van onze behandelingen was er veel aandacht voor de pols en duim basis artrose.

© 2018    Hand & Pols Revalidatie Nederland